Bulgaria - Litoralul Însorit

(Pagini) > > > Litoralul Însorit

Litoralul Însorit (Sunny Beach)

Garantat, Litoralul Însorit va depăşi ceea ce v-aţi imaginat, pentru cea mai frumoasă vacanţă. Locul este ideal, în primul rând pentru cei mai mici, deoarece pot alerga veseli pe plajă şi se pot bălăci în voie, în mare. Tocmai de aceea, se numără printre cele mai îndrăgite staţiuni. Castelele gonflabile, şezlongurile, umbrelele de soare şi toboganele sunt nelipsite de pe plajă.

Atracţii turistice

Principala atracţie a turiştilor este numărul mare al locurilor de agrement, cum ar fi: noul Aquapark şi amfiteatrul. În largul lor, se vor simţi în primul rând iubitorii sportului, care pot încerca tot ce le doreşte inima. Se pot plimba cu banana, pot schia pe apă, pot să încerce windsurfing, hidrobiciclete, scutere, rogalo şi altele. Aici au loc numeroase spectacole şi festivaluri, iar distracţia este fără de sfârşit. Viaţa tumultuoasă de noapte este un alt motiv pentru care nu poţi rezista atracţiei acestei staţiuni. Zona colonadelor din apropiere, răsună de muzică, dans şi râsete.

O destinaţie preferată

Litoralul Însorit este unul dintre cele mai îndrăgite şi mai căutate locuri pentru petrecerea vacanţei de vară. Veţi trăi din plin tot ce vă poate dărui un oraş modern şi cultural, cu o ofertă sportivă unică şi viaţă pestriţă de noapte. Pur şi simplu o vacanţă senzaţională.

Ultimele curiozităţi...

11.08.2011 Suveniruri
14.06.2011 Rila a Pirin
13.04.2011 Pieţele

Ultima discuţie...

01.04.2012 comunicare
14.07.2011 vreau detali despre hotelurile panorama si kompas

Ultima fotografie...

relief muntos
un fragment de
paradă
relaxare pe mal
pe plajă