Bulgaria - Kiten

(Pagini) > > > Kiten

Micul orăşel modern şi tăcut, străbătut de fiorduri, este foarte apreciat în primul rând de doritorii unui sejur tihnit şi liniştit, de scufundători, de pescari şi de cei ce practică iachtingul. Orăşelul, care se află la 60 km de Burgas, se poate mândri cu un climat excepţional de sănătos, aici tratându-se bolile de piele şi afecţiunile respiratorii.

O staţiune calmă

Nu vă veţi certa şi nu va trebui să vă strecuraţi cu greu printre valurile de turişti, ci veţi încerca experienţa raiului pe pământ, minunăţia golfului Kiten. Natura neatinsă nu o să vă lase nicio clipă să vă îndoiţi de faptul că Kiten este pe drept considerat a fi unul din cele mai frumoase locuri pe pământ.

Pentru iubitorii de sporturi pe apă

În centrul orăşelului se află zeci de prăvălioare, restaurante, discoteci, cafenele şi un club de iachting, pe care îl veţi găsi în cunoscutul port împreună cu şcoala de scufundări. Recomandăm Kiten în special pentru iubitorii iachtingului, pescuitului şi scufundărilor. Dar şi cei tineri şi neliniştiţi vor primi aici, ceea ce îşi doresc.
De aceea nu ezitaţi – Kiten vă aşteaptă!

Ultimele curiozităţi...

11.08.2011 Suveniruri
14.06.2011 Rila a Pirin
13.04.2011 Pieţele

Ultima discuţie...

01.04.2012 comunicare
14.07.2011 vreau detali despre hotelurile panorama si kompas

Ultima fotografie...

relief muntos
un fragment de
paradă
relaxare pe mal
pe plajă