Plajele din Bulgaria

12.06.09 08:48:52

Plajele din Bulgaria sunt renumite pentru nisipul lor fin şi unic, pentru lăţimea impresionantă (până la câţiva zeci de metri) şi nu în ultimul rând pentru lungimea care, de cele mai multe ori, atinge câţiva kilometri.  Intrarea în mare este treptată şi lentă, astfel regiunea fiind ideală pentru familii cu copii sau pentru seniori, care revin aici în fiecare an pentru a-şi petrece vacanţa.  

Plajele mai mari au de obicei propriul lor salvamar, care se ocupă de siguranţa oamenilor de pe plajă şi din apă.  Dacă vă veţi bucura de vacanţa dvs. pe plaja de la hotelul la care sunteţi cazaţi, accesul pe aceasta este, cel mai probabil, inclus în preţul sejurului.  Dacă însă veţi dori să căutaţi soarele cel mai potrivit în altă parte atunci, pentru a putea folosi umbrelele şi şezlongurile, se plăteşte o taxă minoră.   Umbrele sunt în mare parte fixate pe plajă şi foarte dese, acesta fiind singurul defect al frumuseţii plajelor locale. 

Cui nu îi place să se bronzeze în incinta marilor complexe hoteliere, îşi poate găsi un loc unde va merge cu propria umbrelă şi pătură, astfel putând să se bucure de mare, soare şi căldură în intimitate.  Bulgaria oferă pur şi simplu pentru fiecare câte ceva. 

Pe plajele din Bulgaria vă puteţi bucura de un servis de calitate şi servicii pe măsura ţărilor de pe malul mării şi a staţiunilor de aici. Toate acestea la preţuri bulgăreşti, care sunt în continuare mai mici decât în alte ţări cu ieşire la mare. Direct de plajă vă puteţi bucura de o masă la restaurant sau la bar, de închirierea unui şezlong sau a unei umbreluţe, sau direct de serviciile maseuzilor, sau eventual a vânzătorilor de băuturi răcoritoare şi de îngheţată. 

Ultimele curiozităţi...

11.08.2011 Suveniruri
14.06.2011 Rila a Pirin
13.04.2011 Pieţele

Ultima discuţie...

01.04.2012 comunicare
14.07.2011 vreau detali despre hotelurile panorama si kompas

Ultima fotografie...

relief muntos
un fragment de
paradă
relaxare pe mal
pe plajă